ESSE - probioottisen ihonhoidon edelläkävijä

ESSE on tutkijakemistin Trevor Steyn kehittämä, edistyksellinen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotesarja pohjautuu tietämykseen ihon mikrobiomista ja ihon ikääntymisprosesseista. Tehokkaista ja eettisesti tuotetuista tuotteista löytyy sopivat vaihtoehdot joka ihotyypille.

Lue lisää

Environ - A-vitamiinin pioneeri

Environ on Etelä-Afrikkalainen, huippukirurgin ja A-vitamiinihoidon edelläkävijän Dr. Des Fernandesin kehittämä tuotesarja jota käytetään ympäri maailman kauneushoitoloissa sekä lääkäreiden toimesta esteettisten toimenpiteiden yhteydessä. Tuotteiden keskeisenä ainesosana on A-vitamiini, jonka vaikutuksista eri iho-ongelmien hoidossa on olemassa paljon tutkimusnäyttöä. Environin avulla voimme hoitaa tuloksellisesti erilaisia iho-ongelmia ja hajusteettomat tuotteet sopivat erinomaisesti myös hajusteherkille. 

Lue lisää...

Alexandria - laadukkaat vartalosokerointituotteet

Vartalosokeroinneissamme käytämme suuren suosion kerätteitä Alexandrian vartalosokerointituotteita. Turvalliset tuotteet mahdollistavat ihokarvojen hellävaraisen ja hygieenisen poiston, jonka jälkeen iho tuntuu miellyttävän pehmeältä. 

Lue lisää

Yumi Lashes ja Yumi Tint - kauniit ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksissä sekä ripsien kestotaivutuksessa käytämme Yumi Lashesin tuotteita. 

Lue lisää