Vartalohoidot

Tarjoamme laajan ja laadukkaan valikoiman erilaisia vartalohoitoja, joista löydät sopivan vaihtoehdon oli toiveissasi sitten rentouttava elämys tai tuloksellinen hoitokokonaisuus. Muistathan, että kaikki hoitomme voidaan toteuttaa myös täysin hajusteettomina. 

Tulokselliset vartalohoidot

Erilaisiin haasteisiin suunnitellut vartalohoitokokonaisuudet sopivat niin vartalon alueen arpien ja tulehduksellisten ihomuutosten kuten selän aknen hoitoon sekä aineenvaihdunnan tehostamiseen ja vartalon ihon kiinteyttämiseen.

Puhdas - puhdistava vartalohoito

1 h 85€

Tulehduksia tasapainottava ja syväpuhdistava osavartalohoito sopii erinomaisesti esimerkiksi selän alueella oireilevan aknen hoitoon. Hoito sisältää tulehdusta rauhoittavan kemiallisen kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen sekä erikoisnaamion. 

Puhdas vartalohoito sopii erityisesti...

Cryo21 - kylmäterapia

Alkaen 125 , katso tarkempi hintaerittely alta

Cryo21 -kylmäterapia poistaa rasvasoluja ja kiinteyttää hoidettavaa aluetta luonnollisesti. Hoitotulokset ovat välittömiä ja pysyviä. Jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen voidaan hoidetulla alueella nähdä muutosta, mutta paras tulos saavutetaan sarjahoitona. Tavallisimmin sarjahoidot ovat 5 tai 10 hoidon mittaisia.

Mikä on Cryo21 -kylmäterapia?

Cryo21 -kylmäterapia kiinteyttää ja poistaa rasvasoluja luonnollisesti. Rasvasolut ovat kylmälle alttiita ja hoidossa alennetaan kehon lämpötilaa niin, että rasvasolut kristallisoituvat ja kuolevat (apoptoosi eli ohjelmoitu solukuolema), minkä jälkeen ne poistuvat kehosta luonnollista tietä kehon normaalin aineenvaihdunnan myötä.

Miten valmistaudun hoitoon?

Hoitoon ei sen kummemmin tarvitse valmistautua, mutta suositeltavaa on juoda hyvin vettä ennen hoitoa aineenvaihdunnan avustamiseksi. Hoito tehdään puhtaalle ja ehjälle iholle, itseruskettavia voiteita ei tule käyttää ennen hoitoa.

Onko hoidolle jotain esteitä?

Cryo21 -kylmäterapia ei sovi syöpäsairaille, raskaana oleville tai imettäville, kylmäallergikoille, henkilöille joilla on laskimotulehdus tai pinnallinen laskimotulehdus, tehty elimensiirto tai Raynaudin oireyhtymä eikä alueille joihin on otettu Botoxia. Imetys ei ole este, jos tehdään kasvohoitoa tai esim. kaksoisleuan kiinteyttävää hoitoa.

Kuinka usein hoidossa käydään ja montako hoitokertaa tarvitaan?

Hoito voidaan tehdä kahden viikon välein. Mikäli sinulla on diabetes tai kilpirauhasen vajaatoiminta, on hoitovälin hyvä olla kolme viikkoa hitaamman aineenvaihdunnan vuoksi. Tuloksia voidaan nähdä jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen, mutta paras tulos saavutetaan sarjahoitona. Tavallisimmin sarjahoidot ovat 5 tai 10 hoidon mittaisia.

Tarvitseeko hoidon jälkeen huomioida jotain?

Hoidon jälkeen tulee juoda hyvin vettä. Alkoholi ja kahvi poistavat nesteitä kehosta, joten hoidon jälkeen tulee niiden kanssa juoda saman verran vettä. Raskasta urheilua ja saunomista on hyvä välttää hoidon jälkeen samana päivänä.

Cryo21 hoidon hinnat


Tutustumistarjous -20 %

Voimassa laitehoitojen ensimmäisellä kerralla. Mainitse ”tutustumistarjous” varauksen lisätiedoissa.

X-tone - lihasstimulaattori

30 min 129Cryo21 - kylmäterapian yhteydessä lisäpalveluna 65

Tehokas elektromagneettinen lihasharjoittelu nopeuttaa lihasten palautumista sekä kehittää lihaksia ja vähentää rasvaa hoidettavalta alueelta. 

X-TONE™ -hoito perustuu elektromagneettiseen lihasharjoitteluun, joka tunnetaan myös nimellä Magnetic Muscle Stimulation (MMS). Tämä hoitomenetelmä hyödyntää magneettipulssien luomaa sähköistä impulssia, joka aiheuttaa lihaksissa nopeita ja voimakkaita supistuksia. Nämä supistukset aktivoivat lihassolut syvällä kudoksissa, mikä johtaa lihasten tehokkaaseen vahvistumiseen ja kiinteytymiseen. X-TONE™ -sarjahoidot tarjoavat nopean lihasten palautumisen ja hermotuksen parantumisen, samalla lisäten voiman tuottoa ja lihasten kiinteyttä. Merkittävä etu on myös ei-toivottujen rasvakertymien väheneminen hoidettavilta alueilta. X-TONE™ sopii erinomaisesti vatsalihasten vahvistamiseen ja tarjoaa nopeampia tuloksia sekä tukea kovaan harjoitteluun.

Mikä tekee lihasstimulaattorihoidoista erityisen tehokkaita?

X-TONE™ käyttää elektromagneettista lihasharjoittelua (MMS), joka on jopa kymmenen kertaa tehokkaampi kuin perinteiset lihasharjoitukset. Hoitojen nopeat ja intensiiviset supistukset tuottavat merkittäviä tuloksia lyhyessä ajassa.

Miten lihasstimulaattori hoidot auttavat vatsan, pakaran ja reisien muokkaamisessa?

Hoidot vahvistavat ja kiinteyttävät lihaksia tehokkaasti, erityisesti vatsan, pakaran ja reisien alueella, mikä auttaa muokkaamaan kehon profiilia.

Onko lihasstimulaattori hoito turvallista käyttää?

Kyllä, X-TONE™ -lihasstimulaattori hoito on turvallinen, kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti. Laitteessa on esiasetetut harjoitusohjelmat, jotka tekevät käytöstä helppoa ja tehokasta.

Kuinka kauan yksi X-TONE™ -lihasstimulaattori hoito kestää ja monta hoitoa tarvitse?

Yksi hoito kestää yleensä 30 minuuttia. Hoidon kesto määräytyy hoidettavan henkilön tavoitteen mukaan ja voidaan valita kolmesta eri hoito-ohjelmasta. Tyypillisesti X-TONE™ -hoitoja suositellaan otettavan 1-2 kertaa viikossa osana sarjahoidon aikataulua, koska X-TONE™ -hoito vaikuttaa lihaksiin progressiivisesti. Sarjahoidolla voidaan varmistaa pitkäaikaiset ja kestävät tulokset, kun lihakset vahvistuvat ja kiinteytyvät ajan myötä. Tarkka hoitojen tiheys riippuu yksilöllisistä tavoitteista ja nykyisestä lihaskunnosta.

Kuinka nopeasti voi odottaa näkevänsä tuloksia X-TONE™ -lihasstimulaattori hoidon jälkeen?

Monet asiakkaat ovat kokeneet positiivisia muutoksia jo muutaman hoitokerran jälkeen, kuten vahvemman tunteen lihaksissa ja paremman kiinteyden. Kuitenkin optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan useampia hoitokertoja sarjahoitona.

Miten X-TONE™ -lihasstimulaattori hoitoa käytetään palautumiseen leikkauksen jälkeen?

X-TONE™ -laitteen avulla voidaan tukea lihasten hermotusta ja ylläpitää lihaskuntoa leikkauksen jälkeen, kun normaali liikunta ei ole mahdollista. Hoidolla voidaan nopeuttaa palautumista ja palata nopeammin treeniohjelmaan.

Voinko ottaa X-TONE™ -lihasstimulaattorihoitoja, vaikka en ole aktiivinen urheilija?

Kyllä! X-TONE™ -hoitomme sopii kaikille, olitpa sitten aktiivinen urheilija tai vasta aloittamassa liikunnan harrastamista. Hoito on suunniteltu tukemaan kaikkien lihasten vahvistamista ja kiinteytymistä, riippumatta liikuntataustasta.

Onko X-TONE™ -lihasstimulaattorihoito kivuliasta?

Hoito ei aiheuta kipua, mutta voit tuntea intensiivistä lihasten supistumista hoidon aikana. Tämä voi tuntua hieman epätavalliselta, mutta monet asiakkaat kokevat sen miellyttävänä tuntemuksena ja osoituksena hoidon tehokkuudesta.


Tutustumistarjous -20 %

Voimassa laitehoitojen ensimmäisellä kerralla. Mainitse ”tutustumistarjous” varauksen lisätiedoissa.

LPG-lipomassage

Alkaen 69 €, katso tarkempi hintaerittely alta

Hellävarainen alipaineeseen perustuva pehmytkudoskäsittely. LPG on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa monipuolisesti eri ongelmia. Laitteen toiminta perustuu alipaineeseen ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoito sopii tehtäväksi vartalolle sekä kasvoille. Hoitoa suositellaan 6-10 kerran sarjana 1-2 kertaa viikossa.

Mikä on LPG -hoito?

LPG eli lipomassage on alipaineella tapahtuvaa imurullaushierontaa. Motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen neste- ja verenkiertoa.

Mitä kaikkea LPG -hoidolla voidaan hoitaa?

LPG on varsin kokonaisvaltainen hoito. Sillä voidaan hoitaa selluliittia ja muotoilla vartaloa, kiinteyttää vartaloa sekä löystynyttä ihoa, auttaa lihaksia palautumaan, parantaa lymfa -ja verenkiertoa, vähentää turvotusta kasvoilla ja vartalolla. LPG on erinomainen hoito tehtäväksi esim. runsaan laihtumisen tai rasvaimun jälkeen ihon kiinteyttämiseksi. Hoito kannattaa myös yhdistää radiofrekvenssihoitoon vielä parempien tulosten saamiseksi.

Onko hoidolle jotain esteitä?

Hoito ei sovi henkilöille, joilla on korkea tai matala verenpaine, syöpä tai kasvain, pitkäaikainen kortisonihoito, migreeni, verenohennuslääkitys, ihoinfektio hoidettavalla alueella tai tulehdus vartalon alueella. Rasvaimusta tulee olla kulunut puoli vuotta ennen LPG -hoitoa. Mikäli sinulla on suonikohjuja jaloissa, emme voi jalkoja hoitaa, mutta toki muita alueita voidaan käsitellä.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu tehokkaalta, mutta rentouttavalta hieronnalta.

LPG Lipomassage hoidon hinnat


Tutustumistarjous -20 %

Voimassa laitehoitojen ensimmäisellä kerralla. Mainitse ”tutustumistarjous” varauksen lisätiedoissa.

Hemmottelevat vartalohoidot

Lepo - kiireistä mieltä rauhoittava hemmottelu

45min 70€ 

Tauko arjesta. Lepo - vartalohoito rauhoittaa kiireisen mielen. Hoito aloitetaan selän kuorinnalla ja kuumakivihieronnalla. Hoitokokonaisuutta jatketaan hieromalla pää, hartiat ja decolte lämpimällä öljyllä sekä valitsemillasi eteerisillä öljyillä. 

Lämpö - rentouttava kokovartalohoito

1 h 85€ 

Hemmotteleva kokovartalohoito kosteuttaa ja hellii ihoa. Hoito aloitetaan hellävaraisella kuorinnalla. Kuorinnan jälkeen hoitoa jatketaan ihanalla kokovartalohieronnalla, jossa käytetään lämmintä öljyä ja valitsemiasi eteerisiä öljyjä. 

Intialainen päähieronta 

45min 50€

Perinteikkäällä Intialaisella päähieronnalla on kauaskantoisia vaikutuksia. Hieronnan avulla muun muassa vähennetään stressitiloja ja parannetaan lymfanestekiertoa sekä verenkiertoa. Sarjahoidon avulla voidaan rentouttaa koko kehoa ja helpottaa kroonista niskan ja hartiaseudun jäykkyyttä. Hoidossa käsitellään kokonaisvaltaisesti pää, niska, hartiat, käsivarret sekä yläselkä. 

Kuumakivihieronta

30min 45€ / 60min 75€ / 90min 105€ 

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha, rentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva hoitomuoto. Lämpimät kivet rentouttavat tehokkaasti kehoa ja mieltä.