ISLA - kasvohoidot

Sopivan, omaa ihoa palvelevan kasvohoidon varaaminen voi olla joskus haastavaa. Olemme halunneet tehdä tästä Sinulle helpompaa ja sen vuoksi löydät valikoimastamme jokaisen ihon yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöitävät kasvohoitokokonaisuudet. Aloitamme kasvohoidot ihoanalyysilla ja alkukartoituksella, jossa suunnittelemme juuri Sinun ihoasi parhaiten palvelevan hoitokokonaisuuden. Sinun ei siis tarvitse tietää mitä ihosi kaipaa, vaan suunnittelemme hoidon aina yhdessä ihosi kunnon ja hoidon tavoitteiden mukaan. Ensimmäiseksi kasvohoidoksi suosittelemme 75 tai 100 minuutin kasvohoitoa.

Käytämme kasvohoidoissa laadukkaita Esse ja Environ tuotesarjoja. Tuotesarjoista voit lukea lisää täältä.

Kasvohoito 50 min

75 € 

Sisältää alkupuhdistuksen, yhden valitun erikoishoitomenetelmän, naamion sekä loppuvoiteet.  Naamion vaikutusajalla hierotaan kädet, jalat, pää tai hartiat.

Kasvohoito 75 min

95 €

Sisältää alkupuhdistuksen, kaksi valittua erikoishoitomenetelmää, naamion sekä loppuvoiteet.  Naamion vaikutusajalla hierotaan kädet, jalat, pää tai hartiat. 75 minuutin kasvohoito on erinomainen valinta ensimmäiseksi kasvohoidoksi, tai jos kaipaat perusteellista ihonpuhdistusta. 

Kasvohoito 100 min

120 €

Sisältää alkupuhdistuksen, kolme valittua erikoishoitomenetelmää, naamion sekä loppuvoiteet.  Naamion vaikutusajalla hierotaan kädet, jalat, pää tai hartiat. 100 minuutin kasvohoito on erinomainen valinta ensimmäiseksi kasvohoidoksi, tai jos kaipaat perusteellista ihonpuhdistusta. 

Hoitoon yhdistettävät erikoishoitomenetelmät:

Löydät hoitomenetelmistä tarkemmat kuvaukset alta.

Sarjahoidot

Parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidoilla. Sarjahoito räätälöidään aina yksilöllisesti ihon tarpeiden ja hoitotavoitteiden mukaisesti. Tyypillisesti sarjahoitoja tehdään tiiviisti, noin 1-2 viikon välein useamman hoitokerran ajan. Sarjahoitojen avulla pystymme hoitamaan tehokkaaksi erilaisia ihon häiriötiloja aina tulehduksellisista iho-oireista pinnallisiin arpiin ja ikääntymismuutoksiin. 


Sarjahoidossa voimme tehdä esimerkiksi…Saat yksilölliset sarjahoitosuositukset aina omalta hoitajaltasi esimerkiksi kasvohoidon tai ihonhoidon ohjauksen yhteydessä. Konsultoithan aina meitä ennen sarjahoidon varaamista.


Sarjahoitojen hoitokerrat ovat 50 minuutin mittaisia ja hoitojen välissä on maksimissaan 2 viikkoa.


Sarjahoitojen hinnat:Hoidot voidaan maksaa kokonaisuudessaan etukäteen tai osissa jokaisen hoitokerran yhteydessä. Suosittelemme varaamaan kaikki sarjahoidon hoitokerrat etukäteen, jotta hoitojen välit pysyvät suunnitellussa.


Kysyttävää sarjahoidoista? Autamme mielellämme info@kauneushoitolaisla.fi / +358 44 9010032. 

Hoitoihin yhdistettäviä menetelmiä ja valmiit kasvohoitokokonaisuudet

Alta löydät tarkemmat kuvaukset erilaisista hoitomenetelmistä, joita yhdistelemme kasvohoidoissa ihon tarpeiden ja hoidon tavoitteiden mukaisesti. Osan hoidoista voit myös valita ajanvarauksessa suoraan, jos tiedät jo etukäteen minkälaista hoitoa kaipaat. 

Cool Peel - happokuorinta

Cool Peel - happokuorinnat ovat turvallisia, ihon rakennetta kunnioittavia maitohappokuorintoja, joiden avulla voidaan hoitaa erilaisia ihon häiriötiloja aina tulehduksista ikääntymismuutoksiin ja valovaurioihin. Ennen Cool Peel hoitoa edellytämme kotihoidossa käytettävän vähintään 3 viikon ajan A-vitamiinia sisältävää hoitovoidetta parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi. Olethan yhteydessä meihin ennen ensimmäisen hoitokerran varaamista. Parhaat tulokset Cool Peel - kuorinnoilla saavutamme sarjahoidoilla. Sarjahoidot on hyvä ajoittaa talviaikaan, sillä tiiviit kuorintakäsittelyt lisäävät aina valoherkkyyttä. 

Cool Peel - kuorinnassa ei ole toipumisaikaa, vaan iho näyttää heti hoidon jälkeen hyvältä.

Cool Peel kuorinnat sopivat erityisesti seuraavien iho-ongelmien hoitoon:

Ionzyme DF Machine - yhdistelmähoito

DF-laitteessa hyödynnetään kaksoisteknologiaa, joka mahdollistaa ihon turvallisen ja tehokkaan hoidon lukuisten erilaisten iho-ongelmien kohdalla. Matalataajuisen sonoforeesin sekä pulsoivan iontoforeesin yhdistävän hoidon avulla aktiiviaineita kyetään imeyttämään ihoon jopa 40 kertaisesti. Imeytettävät tehoaineet valitaan yksilöllisesti hoidon tavoitteiden ja ihon mukaan. Parhaat tulokset saavutamme sarjahoidolla, jonka kesto suunnitellaan aina yksilöllisesti.

DF-laitekäsittely sopii erityisesti seuraavien iho-ongelmien hoitoon:

Hoito on täysin kivuton, mutta voit kuulla sen aikana ultraäänestä aiheutuvaa kimeää ääntä korvassa. Iho näyttää heti hoidon jälkeen hyvältä ja kirkkaalta.

Pyydäthän luvan hoitavalta lääkäriltäsi hoidon tekemiseen, mikäli sinulla on tinnitusta, korvavaurioita, korvatulehduksia tai kuuloimplantit.

Pulsoivaa iontoforeesia ei voida käyttää hoidossa mikäli sinulla on aktiivinen herpes, avohaavoja tai auringonpolttamia hoitoalueella, sinusiitti, epilepsia, metalliosia hoitoalueella, tunnottomuutta hoitoalueella, sydämentahdistin, angina pectoris, rytmhäiriöitä, syöpä tai sädehoito tai jos olet raskaana. Emme myöskään käytä pulsoivaa iontoforeesia, mikäli olet juuri ollut botuliinitoksiini- tai täyteaineiden laitossa. Näiden laiton jälkeen on hyvä odottaa vähintään 2 viikkoa ennen iontoforeesin käyttöä. 

Timanttihionta

Timanttihionta on alipaineeseen perustuva hoitomenetelmä, jossa ihon pintaa kuoritaan tehokkaasti ja kontrolloidusti, aktivoiden samalla ihon aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistoa. Hoito on turvallinen ja täysin kivuton ja iho näyttää heti hoidon jälkeen hyvältä ja kirkkaalta.

Timanttihionta sopii erityisesti seuraavien iho-ongelmien hoitoon:

Timanttihiontaa ei voida tehdä tiettyjen lääkekuurien aikana (esim. isotretioniini) tai mikäli hoidettavalla alueella on avohaavoja, auringonpolttamia tai muita vaurioita. Muuten hoidossa ei ole vasta-aiheita. Yhden hoitokerran jälkeen iho on kirkas ja pehmeä, mutta parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas, ultraäänivärähtelyyn perustuva syväpuhdistava hoitomenetelmä. Ultraäänivärähtely auttaa nostamaan epäpuhtauksia huokosista, samalla kuorien hellävaraisesti ihon pintaa. Hoito on hellävarainen ja täysin kivuton ja iho näyttää hyvältä heti hoidon jälkeen.

Ultraäänipuhdistus sopii erityisesti seuraavien iho-ongelmien hoitoon:

Ultraäänipuhdistusta ei voida tehdä mikäli hoidettavalla alueella on avohaava, auringonpolttama tai muita ihovaurioita. Hoitoa ei myöskään tehdä mikäli sinulla on sydämentahdistin, syöpä, pahalaatuisia ihomuutoksia tai laskimotulehdus. Ultraäänipuhdistusta ei myöskään tehdä juuri täyteaineiden tai botuliinitoksiinin laiton jälkeen.

Mekaaninen puhdistus

Mekaanisessa puhdistuksessa poistamme iholta epäpuhtauksia komdeoraudan avulla. Hoito on erittäin tehokas helposti tukkeutuvan ja epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon hoidossa. 

Kasvojen lymfahieronta

Lymfahieronta on lymfa- eli imunestekiertoa edistävä hoitomenetelmä. Hoidon aikana imunestekiertoa aktivoidaan kevyin, pumppaavin liikkein. Menetelmällä on lukuisia positiivisia vaikutuksia:

Harmaan ja väsyneen, ikääntyneen tai voimakkaasti punoittavan ihon hoitoon suosittelemme lymfaa sarjahoitona. Lymfa voidaan myös yhdistää kirurgisiin toimenpiteisiin, jolloin se  nopeuttaa leikkauksesta toipumista ja helpottaa leikkauksen jälkeistä turvotusta. Lisätietoja kirurgisesta lymfasta saat sähköpostitse info@kauneushoitolaisla.com.

Esse Experience 

60 min - 90 €

Esse Experience on yksilöllinen probioottinen kasvohoito, jossa ihoasi hemmotellaan Essen hoitavilla ja tehokkailla tuotteilla. Hoitokokonaisuuteen valitaan yksilöllisesti ihoasi palvelevat hoitotuotteet ja -menetelmät. Hoito sisältää rentouttavan alkutervehdyksen, ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, loppuvoiteen sekä käsien, jalkojen tai pään hieronnan.

Ultimate Esse Experience

120 min - 145

Sukella Essen hellivien tuotteiden ja ylellisten tuoksujen maailmaan. Ultimate Esse Experience on kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus, jossa huomioidaan koko keho. Probioottinen hemmottelu sisältää…


Ultimate Esse Experience on täydellinen hoitokokonaisuus Sinulle, jos kaipaat kokonaisvaltaista levähdystaukoa kiireisen arjen keskellä. Jokainen Esse kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan ihosi tarpeita. 

Lisäpalvelut kasvohoitojen yhteyteen:

Kasvohoitojen yhteyteen voit varata erilaisia lisäpalveluita tarpeidesi ja toiveittesi mukaan. 

Lämmin laventeli-yrttihaude jaloille 

10 € 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. muotoilun)

15 min - 28 € 

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

15 min - 15 € 

Kulmien muotoilu

15 min - 14 € 

Ripsien kestovärjäys

15 min - 18 € 

Kasvojen alueen sokerointi

15 min - 16 € 

Jalkojen virkistys

30 min - 40 €  

Sisältää jalkojen kuorinnan, naamion ja hieronnan.

Käsien virkistys

30 min - 30 € 

Sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan sekä hieronnan. 

Päähieronta 

30 min - 30 € 

Jännityksiä laukaisevassa, rentouttavassa hieronnassa yhdistellään klassisen päähieronnnan ja Intialaisen päähieronnan tekniikoita.