Karvanpoisto valoimpulssilla

Lempeä ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja pysyvästi.

**Valoimpulssin käyttöön tulee uusia rajoituksia 15.12.2023 alkaen. Tiedotamme hoitojen jatkumisesta heti kun lisätietoa palveluiden tulevaisuudesta saadaan viranomaistahoilta.

Valoimpulssihoito poistaa häiritsevät ihokarvat pysyvästi. Hoito tehdään sarjahoitona, jotta karva saadaan hoidettua oikeassa kasvuvaiheessa ja näin poistettua pysyvästi. Hoitoja suositellaan vähintään 5-10 kertaa noin 6 viikon välein. Kuitenkin jo ensimmäisen kerran jälkeen tulokset ovat useimmiten nähtävillä. Kukapa ei haluaisi nauttia elämästä ilman jatkuvaa karvanpoistoa, tulehtunutta ihoa ja sisäänpäin kasvavia karvoja.

Ihana, sileä ja hyvinvoiva iho

Tulokset ovat pysyviä, joten voit vain keskittyä nauttimaan upeasta ihostasi.

Karvanpoisto koko keholle

Valoimpulssihoito sopii kaikille kehonosille, poislukien silmien ympäristö ja limakalvot.

Uusimman teknologian laitteet

Teknologia ratkaisee hoidon tehokkuuden ja siksi olemme panostaneet parhaaseen. Tervetuloa testaamaan!

Tuloksia jo ensimmäisellä kerralla

Suosittelemme vähintään 5-10 hoitokertaa, mutta jo ensimmäinen kerta poistaa lopullisesti ne karvat, jotka ovat oikeassa kasvuvaiheessa hoitoa tehtäessä.

Kivottomat tulokset tehokkaalla menetelmällä

Valoimpulssihoito ei satu ja on näin ollen useita muita karvanpoistomenetelmiä hellävaraisempi ja miellyttävämpi.

Erittäin hyvä hoitomuoto miehille

Hoito sopii erityisen hyvin miehille, joiden karvan väri on usein ihosta selkeästi erottuvaa. Lopputulos on myös luonnollinen ja siihen voi vaikuttaa hoitojen määrällä.

Kysymyksiä ja vastauksia valoimpulssihoidosta

Mikä on IPL?

Lyhenne IPL tulee englanninkielisestä termistä Intense Pulsed Light, suomeksi valoimpulssi. Valoimpulssiteknologialla pystytään poistamaan ihokarvoja pysyvästi, koska valoimpulssi muuttuu lämmöksi, joka tuhoaa ihokarvan juuren.

Miksi valita valoimpulssihoito?

Valoimpulssihoito on lähes kivuton ja hyvin miellyttävä hoito, joka poistaa ihokarvat vuosiksi tai jopa lopullisesti. Valoimpulssihoito ei vahingoita ihoa kuten perinteiset menetelmät. Karvatupen tulehdukset ja sisäänpäin kasvaneet karvat eivät vaivaa enää, kun ihokarvat poistetaan valoimpulssilla.

Saanko rahalle vastinetta?

Valoimpulssihoito on selkeästi halvin pysyviä tuloksia tuova karvanpoistomenetelmä. Lisäksi voit hoidon edetessä päättää, moneenko kertaan hoitoa haluat sijoittaa. Jokainen kerta kannattaa!

Onko valoimpulssi sama asia kuin laser?

Sekä valoimpulssi että laser ovat valoon perustuvia hoitoja. Valoimpulssi on uudempaa teknologiaa kuin laser. Valoimpulssihoito on kivuttomampaa ja turvallisempaa iholle eikä aiheuta iho-oireita kuten laser usein tekee.

Miten valmistaudun hoitoon?

Valoimpulssihoito tehdään aina noin millin sängelle, joten ihokarvat tulee ajaa hoidettavalta alueelta pari päivää ennen hoitoa. Ihokarvoja ei saa poistaa vahaamalla tai muulla nyppivällä menetelmällä. Mikäli unohdat tehdä ajelun 1-2 päivää aiemmin, on parempi olla tekemättä mitään, koska sileään ihoon ei saada tuloksia ja meidän on tärkeää nähdä ihokarvojen väri ennen hoitoa. Hoitosarjan aikana täytyy välttää auringonottoa tai solariumia. Auringossa ollessasi käytä aina suojakerrointa 50.

Kenelle valoimpulssihoito sopii?

Hoito sopii perusterveille naisille ja miehille. Jos sinulla on vakava sairaus tai jokin ihosairaus tai sinulla on lääkekuuri, kysy hoitolasta hoidon sopivuudesta sinulle. Emme tee hoitoja raskaana oleville. Tatuoinnin päältä ei voi poistaa ihokarvoja valoimpulssilla. Teemme valoimpulssihoitoja vain aikuisille.

Onko valoimpulssihoito turvallinen?

Valoimpulssihoito on tutkittu ja turvallinen hoitomuoto. Ihoreaktiot ovat erittäin harvinaisia, joskus ilmenee nopeasti häviävää punoitusta. Impulssit menevät ihokarvan juureen vain muutaman millimetrin ihon alle, eivät muualle elimistöön. Terveystietolomakkeella varmistamme että hoidolle ei ole esteitä.

Kuinka usein hoidossa käydään ja montako hoitoa tarvitaan?

Useimmille alueelle hoito tulisi tehdä 4-6 viikon välein. Poikkeuksena ovat kasvot, joihin hoito tehdään noin 3 viikon välein. Jokainen hoito poistaa lopulliset karvankasvun niistä karvatupista, jotka ovat oikeassa vaiheessa hoitoa tehtäessä. Hoitojen määrä täysin sileän lopputuloksen saamiseksi vaihtelee paljon, eikä sitä voi arvioida hoitosarjaa aloittaessa. Useimmat ihmiset saavat erittäin hyvät tulokset 5-10 hoitokerralla.

Miten hoitolassa tehty hoito eroaa kotikäyttöön tarkoitetuista valoimpulssilaitteista?

Kotilaitteiden teho on riittämätön, jolloin valoimpulssi ei ole tarpeeksi voimakas päästäkseen karvatupen tyveen asti, jolloin karvankasvu ei myöskään lopu. Kotikäyttöisissä laitteissa ei välttämättä ole säätömahdollisuutta ihonvärin ja ihokarvan paksuuden mukaan, jolloin hoitoteho kärsii ja haittoja voi myös esiintyä enemmän.

Hinnat

Valoimpulssin hinnat vaihtelevat hoidettavan alueen mukaan. Tutustu eri alueiden hinnoitteluun alla. 

Yhdistämisalennus -50 %

Yhdistäessäsi kaksi hoitoaluetta (esim. sääret ja kainalot) valoimpulssihoidossa, saat halvemman alueen -50%.

Kaikille suunnatut hoidot


* Sisältää määritellyn ajan karvanpoistoa vapaavalintaisille alueille.

Erityisesti naisille suunnatut hoidot

Erityisesti miehille suunnatut hoidot