Henkilökunta

Kauneushoitola Islan moniammatillinen tiimi koostuu sekä kosmetologeista, että sairaanhoitajista. Henkilökuntaamme yhdistää palo kauneuden- ja ihonhoitoa kohtaan sekä monipuolinen ymmärrys ihon eri häiriötiloista ja niiden hoidosta.

Tuuli (omistaja)

Ihonhoito on Kauneushoitola Islan omistajan Tuulin intohimo. Häntä kiinnostaa ihon toiminta aina solutasolta lähtien ja hän onkin lisännyt ammatillista osaamistaan ihon rakenteeseen ja toimintaan, eri ihotauteihin ja -ongelmiin sekä kosmetiikan kemiaan liittyen lukuisten täydennyskoulutusten kautta. Asiakastyössä Tuulille tärkeää on se, että jokainen kohdataan yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tuulilta saat monipuolista neuvontaa erilaisten iho-ongelmien hoitoon sekä sydämellistä ja iloista palvelua.

Koulutus: 

Katja

Iloinen ja aurinkoinen Katja tuo Kauneushoitola Islaan mukanaan vankan ammattiosaamisen ja intohimon kauneudenhoitoalaa kohtaan. Katja kehittää omaa ammattiosaamistaan aktiivisesti ja hän suorittaakin työn ohessa estenomin tutkintoa. Katjaa kiehtoo ihon rakenne ja toiminta sekä erilaiset ihotaudit, joista hänellä on myös omakohtaista kokemusta. Katjan hoidoissa pääset nauttimaan yksilöllisestä ja lämpimästä palvelusta ja varmoista käsistä. Katjan palveluvalikoimasta löydät yksilölliset ihonhoitopalvelut aina kasvohoidoista hemmotteleviin vartalohoitoihin sekä huolellisesti ja ammattitaidolla toteutetut karvanpoistopalvelut. 

Koulutus:

Jenna

Terveyden- ja sairaanhoitaja Jenna tunnetaan ystävällisestä ja valoisasta luonteestaan. Jenna on työskennellyt ennen kauneus- ja hyvinpalveluiden pariin siirtymistä terveysasemalla, kouluterveydenhuollossa sekä rokotuspisteellä. Jennaa kiinnostaa monipuolisesti eri terveyteen, hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon liittyvät teemat. Kiinnostus ja into kauneuden- ja terveydenhuollon teemoja kohtaan näkyy vahvasti myös Jennan työjäljessä. Omalla persoonallaan ja vahvalla ammatillisella osaamisellaan Jenna luo rauhallisen, ystävällisen ja turvallisen ilmapiirin hoidosta riippumatta. 

Tällä hetkellä Jenna tekee Kauneushoitola Islassa valoimpulssi-, LPG-, radiofrekvenssi-, mikroneulaus- ja Cryo21-hoitoja. 

Koulutus:

Minna

Sairaanhoitajana sisätauteihin, mielenterveystyöhön sekä johtamiseen erikoistunut Minna on todellinen pitkänlinjan ammattilainen. Minna on työskennellyt sosiaali- ja terveysalan tehtävissä jo 25 vuoden ajan, joista viimeinen 6,5 vuotta on kulunut myös esteettisten laite- ja hyvinvointihoitojen parissa. Energinen Minna piristää jokaisen päivää ja pitkän kokemuksen kautta omaa rautaisen ammattitaidon esteettisestä ihonhoidosta. 

Minnan palveluvalikoimasta löydät valoimpulssi-, Infuzion-, medikaalineulaus-, Cryo- ja HIFU-hoidot sekä mesolangat. 

Koulutus:

Hanne

Pitkän linjan kauneus- ja hyvinvointiyrittäjä Hanne tuo mukanaan Kauneushoitola Islaan ihanaa energiaa ja suurella sydämellä toteutetut palvelut. Maailman tuulista ja valtameren aalloista haaveileva Hanne tekee meillä LashLiftejä, BrowLiftejä, sokerointeja sekä klassista ja urheiluhierontaa. Kaikkien edellä mainittujen palveluiden tekeminen on Hannelle rakasta, mikä näkyy myös erinomaisessa työjäljessä. Tulevina vuosina Hanne haaveilee kouluttauttautumisesta syvemmin erilaisten kehoterapiamuotojen maailmaan. 

Tällä hetkellä Hanne työskentelee Kauneushoitola Islassa lauantaisin.