Palvelut ryhmille

Kauniit, Helsingin ytimessä sijaitsevat tilamme tarjoavat ihanan miljöön ryhmävarauksille. Tutustu valmiisiin pari- ja ryhmäpaketteihimme tai ota meihin yhteyttä oman paketin suunnittelemiseksi.  Pari- ja ryhmähoitojen tiedustelu ja varaus sähköpostitse info@kauneushoitolaisla.com tai puhelimitse +358 449010032.

Hääparin hemmottelu

360 per henkilö

Tärkeä päivä edessä? Tämä hääpareille suunniteltu hoitopaketti valmistaa teidät juhlaan. Hoitokokonaisuudet sisältävät...

Infuzion System - erikoiskasvohoito tuo kasvojen iholle hehkua ja täyteläisyyttä. Hoidossa kuljetetaan vitamiineilla ja antioksidanteilla rikastettua hyaluronihappoa ihon syvempiin kerroksiin keraamisen kuulan ja galvaanisen iontoforeesivirran avulla. Syväkosteuttavan vaikutuksen lisäksi Infuzion System - erikoiskasvohoito häivyttää ihon pieniä juonteita sekä ihohuokosia. 

Cryo21 ja X-tone - yhdistelmähoito on tehokas vartalohoitokokonaisuus, jossa keskitytään kiinteyttämään haluttua vartalon aluetta. X-tone on tehokas elektromagneettinen lihasharjoittelu, joka nopeuttaa lihasten palautumista sekä kehittää lihaksia ja vähentää rasvaa hoidettavalta alueelta.  Cryo21 -kylmäterapia puolestaan poistaa rasvasoluja ja kiinteyttää hoidettavaa aluetta luonnollisesti. 

Hoito-osuuden jälkeen pääsette jatkamaan rentoutusta teehuoneessamme, jossa pääsette nauttimaan virvokkeita sekä valmistamaan itsellenne omat hoitoöljyt ammattilaisen johdolla. 

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse info@kauneushoitolaisla.com tai puhelimitse +358 44 9010032

Kauneutta ja kuohuvaa - paketti

Tervetuloa viettämään kauneuden ja hyvinvoinnin täyteistä päivää tuloksellisten hoitoelämysten pariin. Kauneutta ja kuohuvaa - paketissa pääsette kokeilemaan tehokkaita ja tuloksellisia hoitoja ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä. Paketissa teillä on mahdollisuus kokeilla niin montaa erilaista hoitoa, kuin vaan ajan puitteissa on mahdollista. Kerrankin on siis mahdollista kokeilla useita erilaisia laitehoitoja ilman sitoutumista pitkiin hoitokokonaisuuksiin tai sarjahoitoihin. Hauskaa mieltä ja hyvää oloa riittää, kun pääsette jakamaan yhdessä ystävien kanssa kokemuksia. Hoito-osuuden jälkeen Kauneutta ja kuohuvaa - päivä jatkuu rentouttavassa teehuoneessamme, jossa pääsette nauttimaan virvokkeita sekä valmistamaan itsellenne omat hoitoöljyt sekä vartalokuorinnat ammattilaisen johdolla. 

Paketti on mitä loistavin tapa viihtyä ystäväporukalla Helsingissä, kun baarit ja ravintolat on jo nähty.

Hemmotteluhetken aikana teillä on mahdollisuus kokeilla seuraavia hoitoja: 

Hoitokokeiluille on varattu aikaa ryhmän koosta riippuen 1-2 h ja varatun ajan puitteissa voidaan kokeilla niin montaa hoitoa kuin aika vain sallii. Hoitoja tehdään samanaikaisesti kolmessa hoitohuoneessa. Isommille ryhmille on varattu erillinen tila rentoutumiseen ja yhdessä oloon, jossa voi nauttia virvokkeita omaa hoitovuoroaan odotellessa.

Kauneutta ja kuohuvaa - hinnat

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse info@kauneushoitolaisla.com tai puhelimitse +358 44 9010032