Erikoishoidot kasvoille

Klassisten kasvohoitojen lisäksi löydät valikoimastamme myös tehokkaampia, erikoisosaamista vaativia hoitomenetelmiä erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Erikoishoitoja Kauneushoitola Islassa tekevät sekä sairaanhoitajat, että kosmetologit valitusta hoitomenetelmästä riippuen. Lisää tietoa erikoishoitomenetelmistä löydät alta. Tervetuloa tehokkaisiin ja tuloksellisiin hoitoihin luotettaviin käsiimme.


Erikoishoidot:

Infuzion System – syväkosteutusta ja täyteläisyyttä kasvoille

1 hoitokerta = 1 h 15 min - 210 / 3 kertaa = 550 

Neulaton vaihtoehto injektiohoidoille. Infuzion System -hoito on neulaton hoitomenetelmä, jossa kuljetetaan vitamiineilla ja antioksidanteilla rikastettua hyaluronihappoa ihon syvempiin kerroksiin keraamisen kuulan ja galvaanisen iontoforeesivirran avulla. Infuzion System on mahdollista toteuttaa yksittäisenä hoitona, mutta suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa 7-10 päivän välein. Sarjaa voidaan täydentää ylläpitohoidolla muutaman kuukauden kuluttua.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii kaikenikäisille aikuisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito ei sovi henkilöille, joilla on sydämentahdistin, akne, syöpä, epilepsia, krooninen kiputila tai herpes. Hoito ei myöskään sovi raskaana oleville tai imettäville.

Onko hoito kivulias?

Hoito on kivuton, mutta pientä pistelyn tunnetta voi esiintyä hoidon aikana.

Täytyykö hoidon jälkeen huomioida jotain?

Hoidon jälkeen iho on usein punoittava. Hoidon jälkeen ei tarvitse erityisesti huomioida mitään, eli hoidon jälkeen voi heti esimerkiksi meikata. Hoidon jälkeen ei ole suositeltavaa hikoilla.

Tuleeko hoitoon valmistautua jotenkin?

Hoitoon ei tarvitse sen kummemmin valmistautua. Hoidon aikana ei saa pitää koruja, joten ne tulee ottaa hoitoa tehtäessä pois.

Sopiiko hoito täyteaineiden tai botuliinin kanssa?

Infuzion System ja täyteainehoidot tukevat toisiaan erinomaisesti. Täyteaineiden laiton jälkeen tulee odottaa viikko ennen Infuzion System hoidon tekemistä. Botuliinin laiton jälkeen on hyvä odottaa kaksi viikkoa ennen kuin Infuzion System hoitoa tehdään.

Radiofrekvenssitehokasta kiinteytystä ja kohotusta

Koko kasvot 139 / 1 alue 55 / 2 aluetta 70  

Radiofrekvenssihoidossa johdetaan voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoito lisää ihon kiinteyden perustana toimivaa kollageenin muodostumista ja kutistaa pintakapillaareja sekä rasvasoluja. Hoito sopii tehtäväksi kasvoille ja koko vartalolle. Suosituksena on 4-8 kerran sarjahoidot 1-2 hoitoa/viikko.

Mikä on radiofrekvenssihoito?

Radiofrekvenssihoito on laitehoito, jossa hyödynnetään radiotaajuusenergiaa ja magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti kasvoille ja vartalolle.

Mitä radiofrekvenssillä voidaan hoitaa?

Radiofrekvenssihoito sopii koko vartalolle tehtäväksi. Sillä voidaan hoitaa silmien ympärillä olevia ryppyjä (harakanvarpaat), silmäpusseja, nasolabiaalipoimuja, hamsteripusseja, huuliryppyjä, kaulan roikkuvaa ihoa & kiinteyttää ihoa esim. vatsan alueella.

Kenelle hoito sopii, kenelle ei?

Hoitoa ei saa tehdä henkilöille, joilla on sydämentahdistin, syöpä tai kasvain, skelerodermia, ihosairaus tai haavaumia hoidettavalla alueella. Hoidettavalla alueella ei tule myöskään olla silikonia tai metallisia osia. Hoitoa ei myöskään tehdä raskaana oleville, mutta imetys ei ole este. Muuten hoito sopii kaikille.

Mitä eroa on radiofrekvenssillä ja HIFU:lla

Molemmat hoidot perustuvat kollageenin muodostumisen lisäämiseen lämmittämällä ihonalaista kudosta. HIFU:lla päästään syvemmälle ihon kerroksiin, mutta radiofrekvenssillä voidaan hoitaa esim. silmänympäryksiä ja suun ympäristöä, mitä HIFU:lla ei saa tehdä. Kasvoille suosittelemme yhdistämään esimerkiksi meidän HIFU-hoidon ja radiofrekvenssin alueille, joita HIFU:lla ei saa hoitaa.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito on kivuton ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla.

ENVIRON medikaalineulaus

Palvelu saatavilla vain sarjahoitona, katso tarkempi hintaerittely alta

Kauneushoitolan Islan ammattitaitoiset sairaahoitajat tekevät tehokkaita medikaalineulauksia neulaushoitojen pioneerin ja ENVIRON tuotesarjan kehittäjän, plastiikkakirurgi Dr Des Fernanderin tekniikoita ja tuotteita käyttäen. ENVIRON medikaalineulaus on lääkäreiden ja sairaanhoitajien käytössä ympäri maailmaa erityisesti arpien korjaus- ja ihon nuorennushoidoissa. Dr Des Fernandesilla on pitkä historia neulaushoitojen taustalla ja hän onkin aloittanut ihon neulauskäsittelyt jo vuonna 1996. 

Neulaushoidossa yhdistetään ihoon tehdyt kanavat sekä A-vitamiini, antioksidantit ja peptidit, joiden yhteisvaikutuksen avulla lisätään kollageeni- ja elastiinituotantoa ihossa. Ihoon muodostetaan neulaushoidossa positiivinen tulehdusreaktio, jonka avulla maksimoidaan kasvutekijöiden vapautumista ja muita ihon toimintaa aktivoivia prosesseja. 

Neulaushoidon vaikutukset näkyvät niin ihon kiinteytymisenä, juonteiden tasoittumisena ja arpien madaltumisena. Dr Des Fernandesin kehittämää menetelmää kutsutaan kollageeni-induktioterapiaksi, ja siinä ihon rakennetta korjataan ja ylläpidetään turvallisesti. Neulaus ei vahingoita ihoa. Se rei’ittää epidermiksen ja stimuloi luonnollista kollageenisynteesiä

Medikaalineulausta voidaan tehdä sekä kasvoille, että vartalolle. Menetelmän avulla hoidetaan tuloksellisesti muun muassa..

ENVIRON Medikaalineulaus on varattavissa vain sairaanhoitajan konsultaation kautta. Konsultaatiossa käydään läpi hoitosarjan kulkua ja varmistetaan hoidon sopivuus. 

Hoidon hinta

Miten medikaalineulaus eroaa kotona tehtävästä mikroneulauksesta?

Medikaalineulauksessa käytetään neulauslaitteita, joiden neulat ovat pidempiä (1-1.5 mm) kuin kotikäyttöön suunnitelluissa laitteissa. ENVIRON:in laitteet ovat pitkän ja perusteellisen tutkimustyön tulosta ja niissä on huomioitu tarkasti muun muassa neulojen asento, jotta ne kohdistuisivat ihoon juuri oikeassa kulmassa. Kotikäyttöisillä mikroneulauslaitteilla voidaan parantaa ihon ulkonäköä, mutta menetelmä ei ole yhtä tehokas kuin medikaalineulaus.

Onko medikaalineulaus kivuliasta?

Kyllä. Medikaalineulauksessa käytettyjen neulojen pituus ylettyy dermiksen puolelle. Dermiksessä on runsaasti hermotusta, jonka vuoksi neulaus on kivuliasta. Iho puudutetaan aina ennen neulausta, jotta kipu pysyy siedettävällä tasolla. 

Kuinka usein hoitoa kannattaa tehdä?

ENVIRON medikaalineulaukset tehdään 4-6 kerran sarjahoitona noin viikon välein. Ennen hoitojakson aloitusta iho valmistellaan vähintään 3 viikkoa kestävällä A-vitamiiniöljyn käytöllä. Öljy sisältyy sarjahoidon hintaan ja sen käyttö on ehdoton edellytys sarjahoidon tekemiselle. 

Miksi ENVIRON medikaalineulaus?

Mitkä ovat hoidon vasta-aiheita?

Miten ihoa hoidetaan kotona medikaalineulauksen jälkeen?

BTB13 – Mikroneulauskäsittely hiuspohjaan

1 h 15 min - 155  

Apua hiustenlähtöön ja hiusten ohenemiseen mikroneulauskäsittelyllä.

Hoidossa tehdään steriilillä neulauspäällä pieniä mikrokanavia hiuspohjaan. Mikrokanaviin imeytetään BTB13-yhdistettä, joka sisältää kantasolujen uusiutumiselle ja aktivoinnille tärkeää oroottihappoa ja l-karnitiinia. Hiuspohjan mikroneulausta toteutetaan sarjahoitona tyypillisesti 4-6 viikon välein. Hiuspohjan mikroneulaus on sairaanhoitajan toteuttama ei-kirurginen toimenpide.

Mihin hoito perustuu?

Hoidossa tehdään steriilillä neulauskynällä pieniä mikrokanavia hiuspohjaan. Pienet mikrovauriot aktivoivat karvan kantasoluja. Mikrokanaviin imeytetään BTB13-yhdistettä, joka sisältää kantasolujen uusiutumiselle ja aktivoinnille tärkeää oroottihappoa ja l-karnitiinia. Hiuspohjassa mikroneulaus aktivoi verihiutaleita ja kasvutekijöitä, jotka lisäävät hiusnystyn toimintaa.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan ja millä välillä?

Hiuspohjan mikroneulausta toteutetaan sarjahoitona 4-6 viikon välein. Suosituksena on 6 kerran sarjahoito, jonka jälkeen hoitoja voidaan jatkaa 8 viikon välein hoitotulosten ylläpitämiseksi sekä tulosten edistämiseksi.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito ei ole kivulias, mutta pientä pistelyä ja kihelmöintiä tuntuu neulausta tehtäessä.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii sinulle, mikäli sinulla on ohuet/ohentuneet hiukset tai kärsit hiustenlähdöstä, oli se sitten hormoneista, stressistä, perinnöllisistä tekijöistä tai esim. sairaudesta johtuvaa.

Miten valmistaudun hoitoon?

Ennen hoitoa hiukset tulee pestä edellisenä iltana tai hoitopäivän aamuna kotona. Hiuksiin ei tule laittaa hoitavia suihkeita, öljyjä tai muita hiustuotteita ennen hoitoa.

Tuleeko hoidon jälkeen huomioida jotain?

Hoidon jälkeen hiuspohjassa voi tuntua kihelmöintiä ja kuumotusta. Lisäksi muutaman päivän ajan voi esiintyä lievää hilseilyä. Hiukset saa pestä samana iltana tai seuraavana aamuna. Hoitojen välissä on suositeltavaa hoitaa hiuspohjaa päivittäin BTB13 Hair Growth Serumilla tai BTB13 Scalp Relief Serumilla, joita voi ostaa hoitoloiltamme.

Ihon nuorennushoito valoimpulssilla

Kasvot 45 min - 99 / Kaula 30 min - 79 / Dekolte 45 min - 89

*Valoimpulssin käyttöön tulee uusia rajoituksia 15.12.2023 alkaen. Tiedotamme hoitojen jatkumisesta heti kun lisätietoa palveluiden tulevaisuudesta saadaan viranomaistahoilta.

Boostaa iho kukoistamaan valoimpulssilla! Valoimpulssi aktivoi ihon kollageenin tuotantoa tehokkaasti. Kollageenin tuotanto alkaa heiketä jo 25-vuotiaana. Mitä enemmän kollageenia, sitä sileämpi, kiinteämpi ja kauniimpi iho. Parasta hoidossa on, että se boostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa ja iho hoitaa näin autettuna itse itseään. Hoito tehdään sarjana: 5 kertaa 2-3 viikon välein, jonka jälkeen ylläpitohoitona riittää 1-2 kertaa puolen vuoden välein.


Tutustumistarjous -20 %

Voimassa laitehoitojen ensimmäisellä kerralla. Mainitse ”tutustumistarjous” varauksen lisätiedoissa.

Mikä on nuorennushoito valoimpulssilla?

Valoimpulssi aktivoi kollageenin tuotantoa, mikä parantaa ihon kuntoa ja lisää nuorekkuutta.

Mitä alueita voidaan hoitaa?

Hoitoa voidaan tehdä kasvoille, kaulalle dekolteelle ja myös vartalolle, esimerkiksi käsille. Valoimpulssilla ei voi hoitaa silmien läheisyyttä ja limakalvoja.

Kenelle hoito sopii ja kenelle ei?

Hoito sopii perusterveille aikuisille.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu lämpönä ja voi tuntua hieman epämukavalta. Hoito ei saa sattua.

Kuinka usein hoidossa käydään ja montako hoitoa tarvitaan?

Hoito tehdään sarjahoitona 5 kertaa 2-3 viikon välein, jonka jälkeen ylläpitohoitona riittää 1-2 kertaa puolen vuoden välein.

Onko hoito turvallinen?

Valoimpulssi on turvallinen hoitomuoto. Tietyt lääkkeet voivat vaikuttaa ihoon ja käymme läpi ennen hoitoa, ettei asiakkaalla ole käytössä hoitoa estävää lääkitystä.

HIFU – Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa


*HIFU:n käyttöön tulee uusia rajoituksia 15.12.2023 alkaen. Tiedotamme hoitojen jatkumisesta heti kun lisätietoa palveluiden tulevaisuudesta saadaan viranomaistahoilta.

HIFU (=High Intensity Focused Ultrasound) on tehokas hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman kirurgiaa. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa. HIFU-teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen, ultraääni kiihdyttää ihon kollageenin tuotantoa mikä kiinteyttää ihoa luonnollisesti.

HIFU:n hyödyt ja tulokset

HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. HIFU -käsittely voidaan tehdä samalle alueelle 1-2 kertaa vuodessa, hoitoväli vähintään kolme kuukautta. Tehokkaan laitteemme ansiosta asiakkaamme tulevat tyypillisesti HIFU-hoitoon vasta 1-2 vuoden päästä edellisestä hoidosta.

Hinnat

Mikä on HIFU-hoito?

HIFU on fokusoitu ultraäänihoito, jossa impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. Ultraääni kiihdyttää ihon kollageenin tuotantoa ja kiinteyttää ihoa luonnollisesti. HIFU-käsittely voidaan tehdä samalle alueelle 1-2 kertaa vuodessa, hoitoväli vähintään kolme kuukautta.

Onko hoito turvallinen?

Meille on tärkeää turvallisuus ja vastuullisuus, jonka vuoksi HIFU-hoitoja tekevät meillä ainoastaan koulutuksen saaneet sairaanhoitajat.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii yli 30-vuotiaille, roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon käsittelyyn.

Mitkä ovat hoidon vasta-aiheita?

Sydän- ja verisuonitaudit, tahdistin ja verenpainesairaus. Mikäli verenpaineesi on lääkityksen avulla hyvällä tasolla, hoito voidaan tehdä. Aineenvaihduntaelinten sairaudet (esim. maksa ja munuaiset), yleinen tulehdustila, ihotulehdus hoitoalueella sekä tulehtunut akne, tulehdukset suussa ja hampaissa, tarttuvat taudit, metallitäytteet ihon alla sekä lävistekorut, vähintään vuosi kirurgisesta toimenpiteestä, täyteaineet hoidettavalla alueella sekä raskaus ja imetys.

Onko hoidolla jotain sivuvaikutuksia?

Normaaleja tuntemuksia hoidon jälkeen ovat lämpötuntemukset, pistely tai kipu (häviää muutaman tunnin kuluessa), kasvojen punoitus ja turvotus. Hoitoalueella voi tuntua myöskin kihelmöintiä muutamien viikkojen ajan sekä tunne ihon kiristymisestä/kiinteytymisestä.

Sopiiko hoito täyteaineiden tai botuliinin kanssa?

Täyteaineiden ja botuliinin tulee olla poistunut hoidettavalta alueelta ennen HIFU-hoidon tekemistä. HIFU-hoidon lopullinen tulos näkyy 3 kuukauden kuluessa, jonka vuoksi on suositeltavaa odottaa ainakin tämä aika ennen täyteaineiden/botuliinin ottamista.

Miten valmistaudun hoitoon?

Ennen hoitoa ei tule kolmeen vuorokauteen käyttää isotretiniä, glykolia tai salisyylihappoa iholla. Hoidon aikana voi tuntua pieniä tuntemuksia, joten voit ottaa särkylääkkeen noin tuntia ennen hoitoa.

Tuleeko hoidon jälkeen huomioida jotain?

Hoidon jälkeen tulee välttää kuumaa vettä sekä saunomista mikäli iho on punoittava. Ihon kuorintaa tulee välttää 1-2 viikkoa toimenpiteen jälkeen sekä iho tulee suojata auringolta.

Kysyttävää erikoishoidoista? Autamme mielellämme sähköpostitse info@kauneushoitolaisla.com tai puhelimitse 044 9010032.